Terug naar Agenda

Avondcursus ‘Word je eigen gids bij stress en spanning' vanuit het demonstratieproject 'Boerenverstand, rust in je hoofd'

Workshop
-
Fysiek

In het demonstratieproject 'Boerenverstand, rust in je hoofd' is er ook een zesdelige wekelijkse avondcursus ‘Word je eigen gids bij stress en spanning'. Deze wordt georganiseerd van donderdag 21 september tot en met donderdag 26 oktober in Nevele (19u30-22u00). Deze cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp ‘stress’ en ermee aan de slag wil gaan. De cursus is preventief bedoeld. Na het volgen van deze workshops hebt u inzicht in hoe stress werkt en hoe er mee om te gaan. Tijdens elke sessie komt een ander aspect van stress aan bod.

De cursus is eveneens gratis en toegankelijk voor iedereen, mits u vooraf inschrijft en zolang de cursus niet volzet is. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier ‘Word je eigen gids bij stress en spanning’. Voor vragen neem contact op met Noenja Joos, noenja.joos@boerenbond.be of via 016 28 60 76.
 

Dit demonstratieproject krijgt steun uit het Vlaams programma voor Plattelandsontwikkeling 2014-2020 (PDPO III). Meer informatie hierover vindt u op Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) 2014-2020 | Landbouw en Visserij (vlaanderen.be) en PDPO III-maatregelen | Landbouw en Visserij (vlaanderen.be)

Innovatiesteunpunt vzw, Christelijke Mutualiteit, Boeren op een Kruispunt vzw, Ferm, BioForum en Groene Kring

Nevele
België

Delen: