Terug naar Agenda

Conferentie 'EIP-AGRI Operational Groups: Innovation in practice’

Congres
-
Fysiek

In het GLB 2023-2027 blijven projecten van operationele groepen (OG's) een belangrijk instrument voor innovatie en kennisuitwisseling. In december 2023 waren er meer dan 3 400 projecten aangemeld in de database van de Europese Commissie, en naar verwachting zullen er tegen eind 2025 nog meer projecten zijn aangemeld. Dit is een mijlpaal om te vieren, maar ook een prestatie om van te leren en op voort te bouwen voor de komende tijd.

Om deze prestaties te vieren en onder de aandacht te brengen, netwerken en kennisuitwisseling te bevorderen, de volgende generatie OG-projecten te ondersteunen en transnationale/grensoverschrijdende OG's te stimuleren, organiseert de ondersteunende eenheid voor innovatie en kennisuitwisseling van het EU CAP Netwerk EIP-AGRI de conferentie 'EIP-AGRI Operational Groups: Innovatie in de praktijk'. Dit evenement vindt plaats in Estoril, Portugal, van maandag 6 mei tot woensdag 8 mei 2024.

Meer informatie kan je terugvinden op de website van het EU CAP Network: EU CAP Network conference ‘EIP-AGRI Operational Groups: Innovation in practice’ | European CAP Network (europa.eu) 

Indien je graag wil deelnemen dien je je kandidaat te stellen voor 8 februari. Daarna evalueert het EU CAP Network of je kan deelnemen aan deze conferentie. De deelnemers dienen zelf hun reis te bekostigen.

EU CAP Network - EIP-AGRI
Delen: