Terug naar Agenda

Webinar: VLIF opstart van of omschakeling naar een toekomstige duurzame ondernemingsstrategie op een landbouwbedrijf

Infosessie
Online

Wil u als land- of tuinbouwer een stabieler inkomen? De levensvatbaarheid en rendabiliteit van uw land- of tuinbouwbedrijf kunt u op verschillende manieren verhogen en telkens staat een toekomstgerichte duurzame ondernemingsstrategie, centraal. Er is zelfs VLIF-steun voor uw zoektocht naar verdienmodellen die meer inzetten op het creëren van toegevoegde waarde. Een forfaitaire steun van 20.000 of 40.000 euro is mogelijk, afhankelijk van de omzet die met het vernieuwend verdienmodel wordt gerealiseerd na het uitvoeren van een bedrijfsplan.

Het Vlaams Ruraal Netwerk (VRN) en het Departement Landbouw en Visserij organiseren hierover op dinsdag 21 november een webinar, van 10u00 tot 11u30. Schrijf u in via het Inschrijvingsformulier. U krijgt dan vooraf de webinarlink per mail.

Deze webinar wordt opgenomen worden en zal achteraf op onze website www.vlaamsruraalnetwerk.be te bekijken zijn. 

Meer informatie over deze maatregel vindt u op onze website VLIF Opstart van of omschakeling naar een toekomstgerichte duurzame ondernemingsstrategie op een landbouwbedrijf (vanaf 2023) | Landbouw en Visserij (vlaanderen.be). Dien uw aanvraag in tot en met 31 januari via  www.vlaanderen.be/landbouw/e-loket.

Informatie over verdienmodellen kan u ook vinden op de verdienwijzer die eerder door ILVO werd ontwikkeld: VerdienWijzer

Vlaams Ruraal Netwerk ism Departement Landbouw en Visserij

België

Delen: