Publieke bevragingen

In februari 2018 en tijdens de zomer van 2019 organiseerden het Vlaams Ruraal Netwerk en het Departement Landbouw en Visserij een publieke bevraging over het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). Het Departement Landbouw en Visserij staat namelijk in voor de coördinatie van het GLB Strategisch Plan. Iedereen kon voorstellen doen rond maatregelen en beleidskeuzes binnen een aantal thema’s.

Op donderdag 15 en donderdag 22 februari 2018 organiseerden het Vlaams Ruraal Netwerk, in samenwerking met het Departement Landbouw en Visserij, twee publieke bevragingen. Deze gingen respectievelijk door in Rillaar en Waregem. We stonden stil bij de noden van de Vlaamse landbouw, het milieu gelinkt aan landbouw en het Vlaamse platteland.

 

Tijdens de zomer van 2019 organiseerden het Vlaams Ruraal Netwerk en het Departement Landbouw en Visserij via deze website een publieke bevraging over het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). Het Departement Landbouw en Visserij staat namelijk in voor de coördinatie van het GLB Strategisch Plan. Iedereen kon voorstellen doen rond maatregelen en beleidskeuzes binnen een aantal thema’s.

Delen: