Kennis en innovatie

De land- en tuinbouwsector wordt geconfronteerd met enorm veel uitdagingen. Naast maatschappelijke uitdagingen, zoals de toenemende wereldbevolking, zijn er ook talrijke economische en ecologische uitdagingen. Dankzij innovatie en kennisdeling kunnen we samen deze uitdagingen aangaan! Onder dit thema vindt u de verschillende steunmaatregelen die u kunnen helpen bij het innovatieproces (lijst volgt in de loop van november).

Daarnaast is het ook erg belangrijk dat we de kennis tussen adviseurs, landbouwers, onderzoekers en andere stakeholders zoveel mogelijk delen. Op die manier kunnen we nog meer land- en tuinbouwers ondersteunen bij de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden.

Op deze pagina vindt u de GLB-maatregelen met een focus op kennis en innovatie. Benieuwd welke maatregelen voor u van toepassing zijn? Raadpleeg dan zeker de GLB-subsidiewijzer! Naarmate de programmaperiode vordert, plaatsen we hier goede voorbeelden van begunstigden die gebruik maken van deze steunmaatregelen.

Delen: