Schrijf je nu in voor het netwerk van modernAKIS

Kennis en innovatie

Agrarische kennis- en innovatiesystemen (AKIS) spelen een cruciale rol bij het stimuleren van duurzame landbouwontwikkeling en het bevorderen van innovatie binnen de landbouwsector. AKIS omvat een breed scala aan actoren, waaronder landbouwers, onderzoekers, voorlichtingsdiensten, beleidsmakers, maatschappelijke organisaties ... die samenwerken om kennis en innovatieve praktijken te genereren, te delen en toe te passen.

 

Ben jij één van deze actoren en wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan zeker in voor het Horizon-project modernAKIS. Dit project wil ondersteuning bieden aan belangrijke AKIS-actoren en helpt ook organisaties hun AKIS verder te ontwikkelen en te verbeteren. Om deze doelstellingen te bereiken zal modernAKIS verschillende initiatieven nemen, waaronder het opzetten en hosten van webinars, het organiseren van netwerkevents en de ontwikkeling van een uitwisselingsplatform. Dat alles start natuurlijk met het opzetten van een netwerk. Schrijf je dus zeker in via de volgende link om deel uit te maken van het modernAKIS netwerk: modernAKIS: Network registration (jotform.com)

 

Wil je graag meer te weten komen over het project modernAKIS? Bezoek dan zeker de website: https://modernakis.eu/

Wil je graag meer te weten komen over AKIS? Lees dan zeker het artikel: https://www.vlaamsruraalnetwerk.be/themas/kennis-en-innovatie/akis

logo modernAKIS (c)modernAKIS
Delen: